Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την AZ Sport Scholarships.

Με αίσθημα ευθύνης και ενδιαφέρον για την ακαδημαϊκή πρόοδο των νέων αθλητών μας, ο Σύλλογος μας ξεκινάει συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία καθοδήγησης και προώθησης αθλητών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ για την εξασφάλιση αθλητικών και ακαδημαϊκών υποτροφιών.

Με πάνω από 120 επιτυχίες από το 2016 έως σήμερα η AZ Sport Scholarships εγγυάται υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη καθοδήγηση για αθλητές διαφόρων σπορ -και τις οικογένειες τους- που στοχεύουν να εξελιχθούν σε αθλητικό και ακαδημαϊκό επίπεδο. Στην ομάδα της AZ Sport Scholarships ανήκουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί σύμβουλοι, εξειδικευμένες εταιρίες ψυχομετρικών και αθλητικών τεστ ακόμη και καθοδήγηση στην παρουσία των αθλητών στα social media.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτοντας πλούσιο ταλαντούχο έμψυχο δυναμικό στις τάξεις του και ένα όνομα που απολαμβάνει σεβασμό ακόμη και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δημιουργεί τις αθλητικές βάσεις ώστε ο νέος αθλητής να αναδείξει το ταλέντο του και να επιτύχει τους στόχους του όντας ανταγωνιστικός σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε συνέχεια της συνεργασίας, προγραμματίζεται ομιλία του ceo/founder της AZ Sport Scholarships Άρη Ζαφειράτου που τυγχάνει να είναι και αθλητής στην ομάδα futsal και θα είναι προσκεκλημένοι όλοι οι αθλητές μας και οι γονείς αυτών.